Geboorte en adoptie

Ben je op zoek naar een cadeau voor aanstaande ouders? Of wil je een geboorte/welkomstkaartje laten ontwikkelen? Bekijk het assortiment en vraag een offerte op.

De allerleukste geschenken voor toekomstige ouders

Houten geboortebordjes

Een houten geboortekaartje is een unieke en tastbare vorm van geboorteaankondiging. In tegenstelling tot traditionele papieren geboortekaartjes, worden deze kaartjes gemaakt van hout. Ze bevatten belangrijke informatie zoals de naam van de baby, geboortedatum, lengte, gewicht en soms ook andere persoonlijke gegevens.

Houten geboortekaartjes zijn vaak op maat gemaakt en kunnen verschillende ontwerpen, vormen en maten hebben, afhankelijk van jullie voorkeur. Ze kunnen gegraveerd of gesneden via onze lasermachine om een gepersonaliseerde en unieke uitstraling te geven. Deze kaartjes kunnen vervolgens worden verstuurd naar familie, vrienden en kennissen als een blijvende herinnering aan de geboorte van de baby.

  • Houten geboortekaartjes zijn populair vanwege hun duurzaamheid en het feit dat ze vaak als een decoratief aandenken kunnen worden bewaard voor zowel de ouders als de ontvangers. 
  • Tip: Een geboortekaartje ontvangen met een leuke silhouetten erop? En wil je deze als houten cadeau geven aan de ouders? Neem contact op voor de mogelijkheden!
  • Vanaf € 14,95
Vraag een offerte aan

Kindernaam aan de muur

Geef een persoonlijk tintje aan de kinderkamer met onze prachtige Kindernamen, gemaakt van hoogwaardig acrylaat of hout. Elk stuk wordt met zorg en precisie gemaakt met behulp van onze geavanceerde lasermachine.

Kies de kleur die bij de slaapkamer past!
De letters worden ontwikkeld uit gerecycled kunststof en in ontzettend veel kleur, met of zonder glitters, te verkrijgen.

Vanaf € 30,00

Wist je dat..
Alle artikelen gepersonaliseerd kunnen worden? Geef bij de bestelling een naam en/of een geboortedatum door. Staat deze optie er niet bij? Vul dan het contactformulier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Kinderkamerposters

Tides ‘n Waves staat bekend om Zeeuwse geboortekaartjes en cadeaus voor newborn en kinderen. Het Zeeuwse meisje en Zeeuwse ventje zijn zo goed ontvangen dat men er ook graag posters van wilden bestellen voor op de kinderkamer. Door directe lijnen met de Zeeuwse drukkerij kunnen we posters in ieder formaat leveren. Van A4 tot A0, met of zonder lijst. Wil jij een kinderkamerposter bestellen? Stuur een e-mail en vermeld het gewenste formaat.

Vanaf € 12,95.